Garn på nett i Norge

Hvis du har strikket i en måned eller i mange år, vet du hvordan noen garn bare er bedre å jobbe med. En del av grunnen til at disse garnene er så mye bedre, er på grunn av måten de er laget på. Det er spunnet for å være super lett og fjæraktig. Annet garn er tungt, slik at det gir varme når det må være varmt som klær som sokker og hatter. Her vil jeg også gi deg tips om to gode garnprodusenter som selger gode garn på nett.

garn på nett angora

Et av de mest kjente garnselskapene er Debbie Bliss. Disse luksuriøse garnene er laget av alle naturlige fibre. Strikkere over hele verden kjenner dette navnet merke av garn. Debbie Bliss-garn er laget av blandinger av silke, kashmir og ull. Disse er verdensberømte og skaper det perfekte for strikkere.

Disse garnene er tilgjengelige i et bredt spekter av farger som er vakre og levende. Strikking med dette garnet er som å ta ferie. Ved bruk av 100% superwash ull kan plaggene vaskes i kaldt vann og tørke, bare ligge flatt.

Med bare den høyeste kvaliteten brukes fibre til å spinne garnet. Alt som er strikket med Debbie Bliss-garn har alltid en fin drapering og flyt. Kvaliteten på materialene og omsorgen for å spinne garnet gjennomgår tøffe tester. Bare baller og garnnøster av super kvalitet sendes og selges til publikum.

Norsk garnprodusent som selger garn på nett

Men det er også noen gode norske små garnprodusenter. Namsvatn Angora er en av disse produsentene. De produserer angoragarn på sin egen gård, og er stolte over å produsere dyrevennlig angoragarn. De selger også garn på nett. Der er verdt å sjekke dem. De startet med garnsalg i 2020, og har en god nettbutikk med mye gode strikkeoppskrifter og slikt. De er en reell konkurrent til Sandnes Garn, og har svært gode angoraprodukter. Garnet består av en blanding av angoraull (kanin) og merino (sau). Begge er produsert i Norge, og garnet er spunnet i Norge.

Mer om garn

For et tykkere garn til ting som tepper og vinterklær består utvalget av Winter Garden av 30% lama, 30% merinoull, 20% silke og 20% ​​lin. Kvaliteten på dette garnet overgår langt garnkuler som kjøpes i store butikker.

Bliss Angel Prints lette garn gir perfekte babyartikler og fjærete skjerf. Å bruke denne typen garn er myk og skånsom. Det er veldig viktig å legge den beste typen garn i nærheten av babyens hud. Tøffere garn kan ripe opp delikat hud og forårsake problemer i det lange løp. Denne typen garn lar også huden din puste slik at du alltid er komfortabel.

Det er så mange forskjellige alternativer for garn at det kan være overveldende. Å prøve å bestemme hvilket garn du skal velge, ender vanligvis med at kunden kjøper mer enn ett slag. Å ha et komplett utvalg av designergarn gjør at brukeren kan være klar når et nytt strikkeprosjekt blir oppdaget.

Men ønsker du garn på nett vil det være bra å sjekke ut angoraull.no der du får norskprodusert angoraull.

Leave your comment

<